Snel bestellen

Uw bestelling is opgeslagen met ordernummer .
Er is iets misgegaan bij het bestellen.
Visnetpakket  19,95 + -
Familiezak Kibbeling  9,50 + -
Schoongemaakte Haring (5 stuks)  10,00 + -
Familiezak Kibbeling  18,00 + -
Afhaaldag
Afhaaltijd
Direct bestellen

Geroosterde schol met rucolapesto

Informatie
dinner Hoofdgerecht
person 4 personen
time 30-45 minuten

Ingrediënten

4 schollen
1 teen knoflook
1 el pijnboompitten
50 g rucola
10 el olijfolie extra vierge
3 el parmezaanse kaas, geraspt

Bereiding
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Pureer met de staafmixer de knoflook, de pijnboompitten, de rucola en 6-7 el olijfolie tot een gladde pasta. Meng er de kaas door. Breng de rucolapesto op smaak met zout en peper.

Leg de schol op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bestrijk de vis met de resterende 3 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. Rooster de schol in de voorverwarmde oven in 8-10 min. gaar. Leg de schol op 4 borden.

Serveertip
Schep er een flinke lepel rucolapesto bij.