Snel bestellen

Uw bestelling is opgeslagen met ordernummer .
Er is iets misgegaan bij het bestellen.
Visnetpakket  19,95 + -
Familiezak Kibbeling  9,50 + -
Schoongemaakte Haring (5 stuks)  10,00 + -
Familiezak Kibbeling  18,00 + -
Afhaaldag
Afhaaltijd
Direct bestellen

Zeeduivelbrochette met mangosaus

Informatie
dinner Lunchgerecht
person 2 personen
time 20-30 minuten

Ingrediënten

300-400 g zeeduivelfilet
½ theelepel paprikapoeder
100 g peultjes
6 laurierblaadjes (liefst vers)
2 eetlepels olijfolie
1 limoen
1 mango
1 sjalotje, fijngehakt
1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
2 eetlepels verse koriander, gehakt
peper, versgemalen
2 lange spiesen

Bereiding
Snijd de zeeduivelfilet in blokjes van 3 cm en bestrooi ze met paprikapoeder. Kook de peultjes 2 minuten. Spoel ze in een zeef af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Rijg de visblokjes, afgewisseld met peultjes en laurierblaadjes aan spiesen. Bestrijk ze met olijfolie. Rasp van de limoen 1 theelepel groene schil en pers de vrucht.

Schil de mango, snijd het vruchtvlees in stukken en pureer het in de keukenmachine. Roer er olijfolie, limoenrasp en sap, sjalotje, rode peper en koriander door. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verwarm een grillpan en rooster de zeeduivelbrochettes in 8-10 minuten goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig. Serveer de mangosaus erbij.

Serveertip
Lekker met ciabatta of witte rijst en roergebakken groene groenten.